Vroeger ging ik wel eens naar andere schoonheidsspecialistes om mijn rughaar weg te laten halen. Tja, je wordt een dagje ouder en krijgt steeds meer haar op je rug. Schijnbaar een heel normaal proces maar wel erg vervelend. Dit keer had ik voor deze behandeling een afspraak gemaakt bij Audrey. Tot mijn verbazing ging dat helemaal anders omdat ze niet direct begon met harsen. Ik kreeg eerst een voorbehandeling en daarna weer een goedje zodat mijn huid niet te veel aangetast werd door de warme hars.

Dat was al anders dan voorheen. Tijdens deze behandeling had ik veel minder pijn dan vroeger. Dat komt vooral door de voorbehandeling, zoals Audrey dat zelf aangaf. Er viel me daarnaast nog iets op. Nadat ik dacht dat de behandeling voorbij was, werd ik op een andere manier ook verlost van mijn nekhaar. En toen het helemaal klaar was en ik mijn t-shirt weer aantrok, merkte ik dat mijn t-shirt niet aan mijn rug plakte en mijn rug was daarnaast ook niet gloeiend rood. Ik was stomverbaasd dat in mijn ogen toch zo’n simpele behandeling, nog zo anders uitgevoerd kon worden.

Ik kan niet anders zeggen dan dat Audrey een topspecialiste is die ik iedereen aanbeveel. Dit was mijn oprechte ervaring die ik graag wil delen.

Nog een tip aan Audrey:

deze rugbehandeling is veel te goedkoop!