Bij huidverzorging vindt er per 1 december '20 een wijziging plaats!

Audrey verhuist met haar bedrijf naar de Nieuwe Kerkstraat 10a in Borne.

Naomi is vanaf 8 december werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Zuiver huid&haar.

Audrey gaat verhuizen! 

Begin december 2020 ga ik mijn werkzaamheden als huidprofessional  voortzetten op een andere locatie in Borne. Ik heb jarenlang fijn samen gewerkt met de kappers en nagelstyliste en nu wordt het tijd voor de volgende stap. Ik ben binnenkort te vinden aan de Nieuwe Kerkstraat 10a in Borne. Neem een kijkje op mijn nieuwe website www.bonicskin.nl Lees daar de laatste nieuwtjes èn je kunt daar al een afspraak maken voor de decembermaand! 

Als je me nog niet kent, stel ik mezelf even voor…

In 1976 ben ik in Borne komen wonen. Ik was 3 jaar en bijna klaar om  naar de kleuterschool te gaan. Na de basisschool heb ik mijn MAVO diploma behaald bij de prof. Gunning MAVO die tegenover ZUIVER huid & haar stond. Uiteindelijk ben ik met mijn HAVO diploma op zak begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialist en voetverzorging bij het OLB aan de Telgen in Hengelo.

Ik heb daar een dagopleiding gevolgd waarin verschillende facetten van uiterlijke verzorging werden aangeboden. Ik had het enorm naar mijn zin en ben gevraagd om een jaar stage te lopen in het onderwijs. Met als gevolg dat ik sinds 1995 voor de klas sta als docent schoonheidsspecialist. Momenteel neem ik ongeveer 4 dagen per jaar examens af als werkveld beroordelaar voor het ROC van Twente en ben ik inzetbaar voor Visavi (een exameninstelling).

Naast het onderwijs heb ik altijd in mijn eigen praktijk voor huidverzorging en huidverbetering gewerkt. Eerst onder de naam Schoonheidssalon Audrey, later Audrey Huidverzorging en sinds december 2014 in samenwerking met Kreatos Kappers als ZUIVER huid & haar. In september 2016 is Olga ons team komen versterken met haar nagelsalon. Een erg leuke uitdaging waarin wij samen een combinatie van behandelingen voor uiterlijke verzorging kunnen aanbieden.

 

Wat kan ik voor je doen?

Naast mijn jarenlange ervaring in huidverzorging en huidverbetering blijf ik up-to-date binnen de schoonheidsverzorgingsbranche door het volgen van trainingen. Ik heb kennis en vaardigheden om je huid in optimale conditie te brengen, zodat jij je weer durft te stralen. Ik ben alert op huidoneffenheden en geef aan wat je er aan kunt laten doen. Je kunt hierbij denken aan bindweefselafwijking zoals een steelwratje. Maar ook afwijking in de bloedvaatjes, talgklierfunctie, zweetklierfunctie, pigment en degeneratie van het collageen en elastine. Ook op het gebied van pedicure (voetverzorging) kan ik je van dienst zijn of een advies geven.

Heb je een vraag, ik help je graag!

Wist je dat je 24/7 online een afspraak kunt maken?