Zuiver huid&haar

Vanaf 2014 zijn wij gevestigd aan de Ziekenhuisstraat. Een fantastische salon waarin alle facetten van beauty samen komen. In de kapsalon werken wij met het hoogwaardige merk L’anza en sterven wij ernaar om iedereen met een fijn gevoel en natuurlijk een geweldig kapsel en fijn bezoek te laten ervaren in onze salon. Het knippen van krullen is ook een van onze specialiteiten en ook het zetten van extensions. Rien onze Barbier is gespecialiseerd in het klassiek scheren, wat een heerlijke ontspannend ervaring is. Daarnaast is Olga er om je nagels te voorzien van een mooie lak of het zetten van acrylnagels.Naomi onze nieuwe schoonheidsspecialiste is vanaf 8 december in haar nieuwe salon aanwezig om je heerlijk te verwennen met een massage of andere schoonheidsbehandeling.

ZUIVER huid&haar digitaal

Zuiver gaat in een keer een paar stappen vooruit en natuurlijk zijn we ook online heel actief. Je kunt ons onder andere liken en volgen op Facebook en  via www.zuiverborne.nl.

Via onze nieuwe bedrijfssoftware en website hebben we nu de mogelijkheid om onze dagelijkse gang van zaken nog beter te organiseren. Als een van de eerste kappers in Borne kun je via onze website 24 uur per dag een afspraak inplannen. Daarnaast kan men ook een app installeren voor de telefoon en tablet, voor zowel Apple als  Android apparaten.

PS. Naomi komt ons vanaf 8 december versterken als schoonheidsspecialiste