ZUIVER huid&haar is een feit

Na 25 jaar Kreatos waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Tijden veranderen en daarin gaan wij natuurlijk mee. De gedachte om met meerdere specialisten onder een dak samen te gaan werken, speelde al veel langer.  Daarvoor moesten we wel over een nieuwe en grotere locatie beschikken waar we kunnen samenwerken.

En dat is gelukt! We hebben ons in een prachtige pand gevestigd aan de Ziekenhuisstraat 2 in Borne..Een mooiere locatie konden we ons niet wensen!

Van gedachte naar realiteit

Met Kreatos Kappers en Audrey Huidverzorging onder een dak kunnen we onze klanten vanaf nu veel meer bieden. Een kapsalon met al zijn facetten door Kreatos Kappers en een complete huidverzorging en huidverbetering door Audrey. Er is nog ruimte voor andere branche gerelateerde collega’s, dus wie weet hoe het zich in de toekomst ontwikkelt. Denk jij goed bij ons te passen, kijk dan op de volgende pagina voor meer informatie.

Nieuwe naam Zuiver Huid & Haar”

Een nieuwe studio betekent ook een nieuwe naam! Een naam die bij ons past, wie we zijn en waar we voor staan! Een mooie sterke, nieuwe, pakkende en frisse naam. Een zuivere naam …
ZUIVER huid&haar”.

Zuiver_interieur

ZUIVER huid&haar digitaal

Zuiver gaat in een keer een paar stappen vooruit en natuurlijk zijn we ook online heel actief. Je kunt ons onder andere liken en volgen op Facebook en via www.zuiverborne.nl.

Via onze nieuwe bedrijfssoftware en website hebben we nu de mogelijkheid om onze dagelijkse gang van zaken nog beter te organiseren. Als een van de eerste kappers in Borne kun je via onze website 24 uur per dag een afspraak inplannen. Daarnaast kan men ook een app installeren voor de telefoon en tablet, voor zowel Apple als  Android apparaten.

PS. De website van ZUIVER huid&haar wordt de komende periode gevuld met meer informatie. Houd ons daarom goed in de gaten.