Referenties van Zuiver

Maciek

Rughaar laten verwijderen met een glimlach!

Vroeger ging ik wel eens naar andere schoonheidsspecialistes om mijn rughaar weg te laten halen. Tja, je wordt een dagje ouder en krijgt steeds meer haar op je rug. Schijnbaar een heel normaal proces maar wel erg vervelend. Dit keer had ik voor deze behandeling een afspraak gemaakt bij Audrey. Tot mijn verbazing ging dat helemaal anders omdat ze niet direct begon met harsen. Ik kreeg eerst een voorbehandeling en daarna weer een goedje zodat mijn huid niet te veel aangetast werd door de warme hars.

Dat was al anders dan voorheen. Tijdens deze behandeling had ik veel minder pijn dan vroeger. Dat komt vooral door de voorbehandeling, zoals Audrey dat zelf aangaf. Er viel me daarnaast nog iets op. Nadat ik dacht dat de behandeling voorbij was, werd ik op een andere manier ook verlost van mijn nekhaar. En toen het helemaal klaar was en ik mijn t-shirt weer aantrok, merkte ik dat mijn t-shirt niet aan mijn rug plakte en mijn rug was daarnaast ook niet gloeiend rood. Ik was stomverbaasd dat in mijn ogen toch zo’n simpele behandeling, nog zo anders uitgevoerd kon worden.

Ik kan niet anders zeggen dan dat Audrey een topspecialiste is die ik iedereen aanbeveel. Dit was mijn oprechte ervaring die ik graag wil delen.

Nog een tip aan Audrey:

deze rugbehandeling is veel te goedkoop!

Chantal Asbreuk

Gezichtsbehandeling door Audrey

Een warm welkom in een prachtige zaak! Dat begon al goed. Toen een overheerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Audrey huidverzorging!  Keep up the good work!

Ans

Goede ervaring met Audrey

Al jaren ben ik onder behandeling bij Audrey Huidverzorging. Mijn ervaringen met haar zijn heel erg positief. Heel vriendelijk en vaktechnisch op een zeer hoog niveau. De combinatie Audrey Huidverzorging en Kreatos kappers wens ik heel veel succes.

Suellen van Dam

Puur genieten

Ik kom al vanaf het eerste uur bij Audrey voor een gezichts- en voetbehandeling. Heerlijk!! Ze is professioneel, vernieuwend en persoonlijk! Dit komt in alles terug in haar nieuwe salon. Prachtig…..goed gedaan!!

Josephien Westerbeek

Prachtige salon

Hallo team  Zuiver Huid & Haar. Wat was een leuke ontvangst in jullie salon, het ziet er prachtig uit, ruim en met veel licht met prachtige kleuren . Gezellig om te mogen werken, veel succes samen. En verder wensen wij jullie als team fijne feestdagen en een gezond 2015 samen .
groeten Jos en Josephien Westerbeek.

Sanne Boone-Jansen

Prachtige zaak!

Prachtige nieuwe zaak en geweldig professioneel en lief personeel…

Familie Boone

Gezelligheid en kwaliteit voeren de boventoon

‘Gezelligheid’ en ‘kwaliteit’ zijn de 2 woorden die kenmerkend zijn voor Dennis en Brigitte (en natuurlijk hun team). Met veel plezier gaan wij naar binnen en met volle tevredenheid stappen wij weer naar buiten. Kortom: zij zijn oprecht geknipt voor hun vak!;)

Karin Damwijk

Persoonlijk advies en professioneel

Fijne en gezellige sfeer, prachtige locatie, goed persoonlijk advies maar vooral professioneel!

Maciek

De beautysalon van Borne

Ik kom al heel lang bij Dennis van Kreatos om mijn haar te laten doen. Mijn vrouw en kinderen komen hier ook met heel veel plezier. Het bevalt ons gewoon zo goed en Dennis straalt zoveel positiviteit uit dat je na het bezoekje nog eens vrolijk de deur uitgaat ook.