Verzorgen

Verzorgende gezichtsbehandelingen geven je huid opnieuw energie. De behandeling nodigt je uit om deze energie met natuurlijke actieve ingrediënten vol vitaliteit terug te krijgen. De behandeling richt zich op vochtherstel, anti-aging of normalisatie van alle huidfuncties. Neem de tijd voor je zelf. Energie is de bron van schoonheid. De productkeuze voor de behandeling wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Laat je lekker verwennen.

Gelaatsbehandelingen

*epileren, verven en/ of harsen kan bij een gelaatsbehandeling worden toegevoegd, maar is ook apart af te spreken.

Basis

We starten met een huidanalyse, waarna de juiste producten worden gekozen om je huid te voorzien waarom het vraagt. Je huid ziet er fris en stralend uit na een intensieve reiniging en verwijderen van onzuiverheden. Je huid wordt extra doorbloed door de aromapressure massage en het serum. Het masker normaliseert je huidfuncties. Voordat je naar buiten gaat beschermen we je huid met een dagcrème met SPF 30. Duur 40 minuten.
Uit te breiden met een gelaat-, nek-/ schoudermassage van 20 minuten.

Maak een afspraak

Power

Je huid wordt geanalyseerd, waarna de juiste producten worden gekozen om je huid een oppepper te geven. Je huid wordt intensief gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Het serum in combinatie met het energie booster masker geeft je huid een natuurlijke glans en een zachte roze doorbloeding. Voordat je de naar buiten gaat  word je huid beschermd met een dagcrème met SPF 30. Duur 30 minuten.

Maak een afspraak

Ontspannend

Ben je toe aan een uurtje volledige ontspanning en wil je lichaam graag even in de “relaxstand”? Dan is de ontspannende gelaatsbehandeling de ideale behandeling om even bij te komen van alle hectiek, waarbij je huid een verzorgend extraatje krijgt.
Je ondergaat eerst een ontspannende rugmassage van 15 minuten, daarna word je gezichtshuid geanalyseerd en worden de juiste producten uitgezocht. Na een intensieve reiniging is je huid klaar om verder te genieten en in ontspanning te komen. Het accent van de gelaat-, nek-/schoudermassage gaan we samen bepalen. Misschien heb jij wel meer last van je hoofd of juist van je nek- schouderpartij, daar waar het nodig is krijgt het extra aandacht. Je komt even in een andere wereld om er daarna vol energie tegen aan te kunnen. Voordat je naar buiten gaat word je huid beschermd met een dagcrème met SPF 30. Duur 60 minuten.

Maak een afspraak

Modellerend

Hoogwaardige producten in combinatie met de Qi Booster laten het vol verzorgende effect ontstaan. Het accent ligt op voeden en verstevigen. De Qi booster masseert de zenuwuiteinden van de huid, waardoor er een tinteld gevoel in de huid ontstaat. De natuurlijke huidfuncties worden daarmee geactiveerd, talgklierwerking genormaliseerd, collageen en elastine wordt aangemaakt. Je huid wordt op een milde manier aan het werk gezet tot verbetering. In deze behandeling wordt extra aandacht gegeven aan het huidgebied rondom de ogen. Je huid ziet er na deze behandeling gestimuleerd en doorbloed uit. Duur 90 minuten.

Maak een afspraak

Tiener tot 18 jaar

Een behandeling voor jonge tieners waarvan de huid enkele ontstekingen en een paar meeëters vertoond. Tijdens deze behandeling leggen we het accent op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden. Ook krijg je advies op maat om je huid in deze fase van het leven zo goed mogelijk te verzorgen.Je huid wordt intensief gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Je huid wordt na behandeld met een serum met tea tree olie om ontstekingen te verminderen. Voordat je naar buiten gaat word je huid beschermd met een dagcrème met SPF 30. Heb je heel veel onzuiverheden en/of meeëters dan kun je beter kiezen voor de acne behandeling. Zo’n huid heeft een specifieke behandeling nodig. Lees hier meer of de acne behandeling . Duur 45 minuten.

Maak een afspraak

Bruidsbehandeling

Om je voor te bereiden op de mooiste dag van je leven is het geweldig om je huid te laten stralen. De bruidsbehandeling is een alles in 1 behandeling voor je gezicht. Het bestaat uit de basis gezichtsbehandeling met epileren, proefmake-up en op de huwelijksdag de make-up op locatie of aan huis. Hiervoor kun je online geen afspraak maken, omdat we wellicht buiten openingstijd make-up aanbrengen op locatie. Wil meer informatie neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Make-up

Wellicht heb jij er ook moeite mee om de juiste kleur te bepalen of om een eyeliner mooi strak aan te brengen. Of wil je graag advies over make-up. Kies dan er dan eens voor om je te laten opmaken. We starten met het aanbrengen van een serum waardoor de houdbaarheid gegarandeerd wordt. Daarna brengen we de foundation aan en worden oneffenheden gecamoufleerd. Vervolgens de oogmake-up, rouge en lippenstick. De kleurkeuze bepalen we samen en wordt uiteraard afgestemd op de gelegenheid waarvoor de make-up bedoeld is.

Lichaamsbehandeling

Rugbehandeling

Je rug wordt voorbehandeld met een 1000 granen peeling, vervolgens onderga je een ontspannende rugmassage en ter afsluiting een verzorgende pakking, duur 45 minuten.

Wil je graag een huidverbeterende behandeling, waarbij je huid zelf aan het werk wordt gezet om in een betere conditie te komen, kijk dan eens bij de huidverbeterende behandelingen. Daar wordt de micro-needling, pigment verhelderende behandeling en Bio Peeling uitgelegd.