Hand-en voetbehandeling

Handen en voeten worden vaak vergeten. Meestal krijgen ze aandacht op het moment dat nagels te lang worden of gaan splijten. Of wanneer de voeten pijnlijk gaan aanvoelen met kloofjes, likdoorns of ingroeiende nagels. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de handen en voeten met regelmaat te geven wat ze nodig hebben. Een heerlijke handbehandeling bij onze nagelstyliste Olga of een verzorgende pedicure behandeling voor je voeten door Naomi.

Shellac

Shellac van CND is een professioneel productsysteem. De gellak heeft een houdbaarheid van 14+ dagen en is UV bestendig. Ideaal product op de nagels van je handen en voeten. Wil je graag behandelingen combineren en kom je er online niet uit, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Handbehandeling

De handen zijn je visitekaartje van je lijf. Mooi verzorgde handen kost niet zoveel tijd. Met regelmaat de huid verzorgen met een handcrème doet al wonderen. Om de handen iets extra’s te geven kun je ze laten verzorgen met een manicure behandeling eventueel in combinatie met shellac.

Maak een afspraak

Voetbehandeling

De voeten zijn vaak het vergeten kindje aan ons lichaam. Met een pedicure behandeling worden de voeten en nagels bijgewerkt. Je nagels worden geknipt, eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd zodat je weer lekker uit de voeten kan. Met een voetbehandeling Zuiver worden de voeten lekker in de watten gelegd met een peeling en pakking.voetverzorging

Maak een afspraak

Frenche pedicure

Heb je last van kalk of schimmelnagels dan is dit de uitkomst voor je teennagels. De gel wordt aangebracht met french pedicure techniek. Het uieinde van je nagel krijgt dan een mooi wit randje en de rest van de nagel wordt transparant of licht roze. Alsof je prachtig gezonde nagels hebt. De gel werkt in op de kalk en schimmel waardoor de natuurlijke nagel weer gezond kan worden. Deze techniek is op gezonde-, schimmel- broze- en/of ingroeiende nagels. Je nagels zien er dus gezond uit en de gel kun je eventueel lakken in de gewenste kleur.

Maak een afspraak