Permanente make-up

Permanente make-up is make-up aangebracht op wenkbrauwen, ogen, lippen d.m.v. naaldjes met een pigmentkleurstof. De make-up blijft langere tijd zitten.

Na de eerste behandeling is de kleur erg intens. Thuis moet je het gepigmenteerde gedeelte goed behandelen met de crème die je hebt meegekregen. Na een weekje zijn de korstjes eraf en na 4 tot 6 weken is alles goed genezen. Dan kun je pas zien of de kleur evenredig is op het behandelde gebied.

Mochten er nog stukjes zijn die opnieuw moeten worden behandeld, dan doen wij dat uiteraard kosteloos (controlebehandeling).  De controle behandeling geeft een verfijnder resultaat. Doordat de huid zich zelf telkens van nieuwe cellen voorziet vervaagt de kleur in de loop van de tijd. Dit kan in een nabehandeling worden bijgewerkt zodat je optimaal profijt blijft houden van de pigmentatie.

Het is raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1-1 ½ jaar na het voltooien van de behandeling. De kosten van zo’n bijwerkbehandeling zijn aanzienlijk lager dan bij de eerste behandeling omdat deze ook minder bewerkelijk is. Zo houd je altijd een goede verzorgde pigmentatie.

Deze behandeling kun je online niet afspreken. De behandelingen worden de LAATSTE WOENSDAG VAN DE MAAND uitgevoerd.    Wil je graag een afspraak of heb je een vraag neem dan contact met ons op.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen kunnen met verschillende technieken gepigmenteerd worden, haire-stroke techniek of inschaduw techniek. Dit wordt altijd in overleg gedaan. De techniek en vorm van de wenkbrauw wordt in overleg en via een bepaald kleurensysteem gekozen. Evenals het model van de wenkbrauw.

permanente_make-up_wenkbrauw

 

 

 

Ogen

Eyeliners kunnen op het bovenooglid en/of onderooglid aangebracht worden. Kleur en breedte worden ook in overleg aangebracht. Het is een speciale techniek waar veel ervaring en vakkennis voor nodig is.

permanente_make-up_oog-2