Borne is een nieuwe beautysalon rijker! En Zuiver huid&haar is (haar) naam.

De gedachte om met meerdere specialisten onder een dak samen te gaan werken, speelde al veel langer. Het vinden van een geschikte locatie was daarom erg belangrijk. En dat is gelukt! We hebben ons in een prachtige pand gevestigd aan de Ziekenhuisstraat 2 in Borne. Een mooier locatie konden we ons niet wensen!

Haar en Huidverzorging

Met Kreatos Kappers en Audrey Huidverzorging onder een dak kunnen we onze klanten vanaf nu veel meer bieden. Een kapsalon met al zijn facetten door Kreatos Kappers en een complete huidverzorging en huidverbetering door Audrey.

Kreatos kappers heeft alles in huis op het gebied van haar. Van knippen en kleuren, extensions, keratine behandelingen en het knippen van curlsys tot de barbier van Borne! Audrey Huidverzorging neemt de huidafdeling voor haar rekening. Hier heb je de keuze in diverse behandelingen als gezichtsbehandelingen, permanente make-up, QI-Booster, MicroNeedling en cosmetica.

Nagelverzorging

Op onze nieuwe locatie in Borne hebben we onder andere nog ruimte voor een nagelstyliste. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een specialist met aanvullende diensten op ons pakket, Ken of ben jij een specialist die op een prachtige locatie en in een geweldig salon wil werken? Grijp dan je kans en neem contact met ons op.

 

Wat vind je van onze nieuwe overkoepelende naam? Laat hieronder je reactie achter.