Wimpers & wenkbrauwen

Het ooggebied is vaak de blikvanger in het gelaat. De wenkbrauwen bepalen je gelaatsuitdrukking. Wanneer je vermoeid bent zijn er donkere kringen zichtbaar. Met make-up is dat mooi weg te werken. Lichte haartjes zijn met een potlood of mascara te kleuren. ’s Avonds haal je dit er allemaal weer af.

Epileren

Wenkbrauwen bepalen je gelaatsuitdrukking. De kleur kun je laten bijwerken met verf.
Het best passende model van je wenkbrauw is de natuurlijke vorm. De vorm kun je veranderen door haartjes bij te tekenen of juist haren te verwijderen. Het verwijderen kun je laten doen door te ze ontharen met hars en/of pincet. Op deze manier krijg jij mooi gemodelleerde en zichtbare wenkbrauwen.

Maak een afspraak

Verven

Wil je iets meer en langer dan kun je lichte haren verven. Wimpers kun je zwart, blauw, blauw/zwart of bruin laten kleuren. De wenkbrauwen kunnen lichtbruin, donkerbruin of grijzig laten verven. Het verven geeft meer uitdrukking in je gelaat. Het epileren en verven kun je in één behandeling afspreken.

Maak een afspraak

Myscara

Myscara is een wimpercoating voor meer volume. Je hebt 3 weken een perfecte mascara look met deze semi-permanente mascara. De myscara wordt op de boven- en onder wimpers aangebracht om de look zo compleet mogelijk te maken. Myscara is vlekvrij en 100% waterproof. De uitkomst voor onder andere een vakantie. (momenteel niet mogelijk, product wordt niet uitgeleverd)

Maak een afspraak

Lash lift

Lash lift is een semi-permante krulling van je natuurlijke wimpers. Lash lift is 100% waterproof en heeft een houdbaarheid van ongeveer 8 weken. Daarnaast kun je de wimpers nog laten kleuren voor een extra mooie oogopslag. Laat de wimperkrultang maar in de la liggen. De uitkomst voor ieder moment van het jaar.

 

Maak een afspraak